top of page
Våra butiker

Våra två butiker skiljer sig i storlek och därför även i utbud. Läs mer nedan om butikerna och vart vi valt att lägga fokuset.

Boländerna

Butiken i Boländerna är vår flaggskeppsbutik. Här hittar du ett brett utbud av choklad i alla dess former. Utöver chokladen som ligger närmast hjärtat, hittar du även cirka 250 sorter av lösgodis, fin lakrits och världens bästa fudge!

Vårt andra stora fokus i denna butiker ligger på cigarrer. Med en stor "walk-in"-humidor får vi plats med cirka 300 sorter av cigarrer. En härlig blandning av klassiker, vintage och sällsynta cigarrer, allt hittar du hos oss! Vi har dessutom allt du kan behöva för att få den perfekta cigarrupplevelsen, såsom tändare, snoppare och humidorer.

Bredvid vår stora humidor har vi även ett skåp med pipor, piptobak och andra tillbehör som kan behövas för en piprökare.

Adress

Bolandsgatan 15G, 75266 Uppsala, Sverige 

Tel: +46 (0) 18 - 13 30 20

info@chocolat.se

Öppettider

Mån - Fre   10 - 18

Lördag   10 - 17

Söndag   12 - 16

Boländerna
Svava Gallerian

I butiken i Svava Gallerian ligger fokuset på choklad. Här hittar du ett stort utbud av handgjorda praliner, chokladkakor och chokladaskar.

 

Lakrits från de allra främsta lakritstillverkarna och världens godaste fudge kan du även få tag på i denna butik. 

 

Här hittar du också ett större sortiment av ekologiska och rättvisemärkta produkter.

Utöver choklad och diverse konfektyr har vi även en mindre humidor med cirka 40 cigarrer. Du hittar även ett fåtal cigarrtillbehör, som tändare, snoppare, humidorer osv. 

Nu hittar du även ett litet antal pipor och piptobak i denna butik.

Adress

Öppettider

Mån - Fre   10 - 18

Lördag   10 - 17

Söndag   12 - 16

Svava Gallerian
Om Chocolat

Chocolat etablerades år 2006 av choklad och cigarrälskaren Sarkis Panossian. Från 2014 drivs nu butikerna i andra generation med Sarkis son och döttrar vid rodret. Under åren har Chocolat vuxit och blivit Uppsalas ledande choklad- och cigarrbutik.

Kundservicen är en av grundpelarna i vårt företagskoncept. Nöjda kunder är det vi främst strävar efter. 

Vi på Chocolat har som mål att du ska få en upplevelse utöver det vanliga med produkterna du hittar hos oss. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna i Europa och väljer våra produkter med stor omsorg och fingertoppskänsla.

Administration

Hrair Panossian

hrair@chocolat.se

Inköp

Sara Svantesson

inkop@chocolat.se

Marknadsföring

Lori Panossian

lori@chocolat.se

Om Oss
bottom of page