top of page

Privat provning

Event till företaget eller familjefesten

Njut av och upptäck chokladens magi, lär dig mer om vad som särskiljer en lakrits från en annan. Vad konsten bakom en kopp med riktigt lyxigt specialkaffe är. Eller få en inblick in i cigarrernas värld.

Provningar är ett perfekt event för både stora och små samman-ställningar. Kör en After Work med kollegorna, fira en vän eller någon i familjen. Ett trevligt och kul avbrott under en konferens eller en möhippa / svensexa. Ett trevligt sätt att umgås kring en sinnlig njutning.

 

Lärorika provningar där det passar dig. På kontoret, konferensen, hemma eller online!

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi  om datum och tid passar! Bokningsförfrågan bör skickas senast 14 dagar innan önskat provningsdatum.

Choklad_Cirkel.png
Kaffe_Cirkel.png
Lakrits_Cirkel.png
Tobak_Cirkel.png

Chokladprovning Online

Vi har tillsammans med en av Sveriges mest anlitade provningsledare tagit fram ett koncept där man i bekvämligheten av sitt egna hem får prova choklad från några av de bästa tillverkarna i världen. Ett trevligt sätt att umgås kring en sinnlig njutning.

 

Ett engagerande och lättsamt förhållningssätt gör det enkelt för deltagarna att vara interaktiva med provningsledaren och ställa livefrågor via både video och chat. 

 

Chokladen skickas hem till deltagarna i hygieniskt förpackade små bitar. Man provsmakar totalt 10 olika varianter, 8 rena chokladbitar och 2 chokladpraliner. Går att anpassa efter eventuella allergier.

 

En provning tar ungefär mellan 60-90 minuter. Kunden bestämmer! Längre tid ger utrymme för mer interaktion.

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi  om datum och tid passar! Bokningsförfrågan bör skickas senast 14 dagar innan önskat provningsdatum.

Guanaja_5g.png
Valrhona_Manjari_5g.png
Chuao_Karré.png
Venezuela.png
Valrhona_Dulcey_5g copy.png
Porcelana.png
96-royal-dark 70 (1).jpg
43 whisky lingon.jpg

NIO AV TIO PERSONER ÄLSKAR CHOKLAD

...den tionde ljuger...

Onlineprovning

Tack för ditt mejl!

Bokningsförfrågan Provningar
bottom of page